Flaggor

samlingsbildHos Åhsbergs Tryckeri AB hittar du handflaggor, flaggspel, pappersflaggor och vimplar av alla dess slag.

Flaggor är ett iögonfallande och effektivt sätt att synas. De flesta företag idag använder sig av fasadflaggor, flaggspel eller vimplar som en reklamform.

Åhsbergs Tryckeri AB är experter på flaggspel, handflaggor, viftflaggor, flaggor, vimplar och kan producera skräddarsydda fasadflaggor eller flaggspel till ditt företag. Vi framställer även specialtillverkade pappersflaggor med företagslogga.

Vi har också ett stort sortiment av förstklassiga nationsflaggor, både för fasader, i pappersform och som standar. Hos oss hittar du såväl EU flaggor som Amerikanska flaggor och Svenska flaggor.

Standarflaggor, pappersflaggor och flaggspel kan vara ett bra komplement till bordsdekorationen på ett möte eller under en högtidsdag. Standar med amerikanska flaggor eller EU flaggor kan också vara ett bra sätt att få besökande kollegor eller gäster att känna sig välkomna.

Inför olika högtider är det populärt med svenska flaggor, både fasadflaggor och flaggspel. Om du köper dina svenska flaggor hos Åhsbergs Tryckeri AB kan du vara säker på att det är förträffliga och tåliga flaggor.